Boot Camp Resitur

El nostre Museu de l’Artista Faller fou ahir, 12 de setembre, al migdia seu de les taules del «I Boot Camp Resitur (Residentes y Turistas)-Valencia DTI», organitzades per Tourism and Society Think Tank, sota coordinació de Fernando Molina.

La nostra Directora María José Luna donà la benvinguda al grup format per turoperadors, arquitectes, col.lectius de mobilitat, enginyers i hosteleres, entre altres, que estan debatint entorn a turisme intel.ligent, competitivitat digital, sostenibilitat, accessibilitat, descentralització i desestacionalització.

També va intervindre en una de les taules l’agremita José Ramón Devís, qui parlà de la singularitat de la Ciutat de l’Artista Faller, barri creatiu, i la seu pérdua d’identitat els últims 25 anys. Però també de les possibilitats turístiques que encara es poden potenciar amb el Museu i els tallers com a referent.

Moltes gràcies a l’organització per considerar el Museu de l’Artista Faller de València com a seu del vostre cicle!!

Foto: Gremi Artistes Fallers Vlc.

Compartir:

Más noticias

Cursos Riesgos Laborales

Nuestro Gremio de Artistas Falleros organiza en colaboración con el Ayuntamiento de Valencia, los siguientes Cursos de Riesgos Laborales: 24 de septiembre-1, 8 y 15

Fallas Diputación de Valencia 2024

Amb la plantà i cremà de «Castielfabib», de l’agremiat Fran Tarazona, per a l’Ajuntament de Castielfabib, el passat dia set de setembre, comença una nova

Batalla de Flors 2024

Celebrada el último domingo de julio, el palmarés de premios de las carrozas de la Batalla de Flors queda para nuestros agremiados y agremiadas, así: